Skip to content

Assistent logistiek teamleider

Warehouse

Functieomschrijving

Wil jij graag de volgende stap zetten in jouw logistieke carrière? Ben jij graag fysiek bezig en fulltime beschikbaar voor een leuke baan in een enthousiast team? Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij per direct een assistent logistiek teamleider.

#debrinksfamilie

Bij Brinks zijn wij gespecialiseerd in leveringen binnen de particuliere markt. We bezitten een modern wagenpark met eigen garage en een warehouse van 30.000 m2. Met meer dan 220 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service! Waarom voor Brinks kiezen?

 • Wij zijn een stabiel familiebedrijf sinds 1862 met een open cultuur en korte lijnen
 • Er heerst een goede sfeer en een echt ‘wij-gevoel’
 • Successen worden gevierd, dus gezellig de week met een biertje afsluiten hoort er dan ook helemaal bij


Redenen om bij ons te komen werken

Als assistent logistiek teamleider heb je een zelfstandige functie binnen een werkomgeving met goede geautomatiseerde systemen. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en onze mensen zijn oprecht betrokken bij hun werk én bij elkaar. Daar zijn we trots op! Wat je nog meer kunt verwachten van Brinks?

 • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer wat kan oplopen tot €2881,- bruto per maand / €16,57 bruto per uur (afhankelijk van ervaring/opleiding)
 • Overuren worden 130% uitbetaald
 • Een ploegentoeslag van maar liefst 8,75% op je bruto salaris
 • Reiskostenvergoeding conform cao
 • Een fulltime functie met vooruitzicht op een vast contract
 • Wil jij aanvullende cursussen volgen? Dat kan met je persoonlijke opleidingsbudget
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Enthousiast en hardwerkend team
 • Elke week vers fruit voor iedereen
 • Gezellige afsluiting van de werkweek in onze sfeervolle kantine


Jouw werkdag

Als assistent logistiek teamleider ben je de rechterhand van onze warehouse voorman. Je ondersteunt waar nodig en helpt om het logistieke proces optimaal draaiende te houden. Binnen ons warehouse hebben wij twee verschillende diensten (dag en avond). In de dagdienst los je samen met je collega’s meubilair/keukens van onze leveranciers. Je controleert alles op kwaliteit en kwantiteit. Vervolgens registreer je met een handscanner. Je zorgt dat de meubels en keukens verzendklaar staan. In de avonddienst laad je de meubeldistributiewagens voor de volgende dag. Deze meubelen zijn bestemd voor het midden- en hoog segment. Je zorgt voor een keurige verpakking en laadt de goederen zeer specifiek, dus waar nodig met dekens, hoezen en andere beschermmaterialen. Dat doe je uiterst voorzichtig en secuur. Een double check is essentieel en suggesties om het nog beter te doen zijn welkom. Je houdt van structuur en orde, zodat ons warehouse opgeruimd blijft.


Wanneer?

Je werkt in verschoven diensten volgens een vast werkrooster. De ene week werk je overdag (07:00 – 16:00 uur) en de andere week in de avond (17:00 – 02:00 uur). Op zaterdagochtend werken wij volgens een roulatierooster. Je werkt hierdoor gemiddeld 9 zaterdagen in een heel jaar. De meeste weekenden heb jij dus gewoon de tijd om leuke dingen te doen.


Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt.

Vereisten

Werk jij binnenkort in ons warehouse?

Je bent een enthousiaste collega die graag in teamverband werkt. Je bent betrokken, proactief en weet de juiste prioriteiten te stellen. Verder verwachten we:

 • Goede fysieke conditie
 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding (bijv. richting Logistiek Teamleider of Supervisor)
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring binnen de logistiek
 • Betrouwbaar en nauwkeurig


Wil jij deze baan?

Ben jij onze assistent logistiek teamleider? Solliciteer dan direct! Klik op de ''solliciteer'' button of bel met Carolien/Tineke, dit kan op 0548-538696 of 06-15484657. Wij horen graag van je!


Sollicitatie inloop 

Kom vrijblijvend langs bij onze sollicitatie inloop op woensdagavond 14 december van 18.30 tot 20.30 uur. Maak kennis met Brinks Transport en ga in gesprek met één van je toekomstige collega's. Aanmelden is niet verplicht maar wordt op prijs gesteld. Dit kan door te mailen naar: personeelszaken@brinkstransport.nl


Deze vacature is gepubliceerd op 21 november 2022 en reageren kan tot en met 5 december 2022.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar