Bakwagen Chauffeur C (meerdaagse / distributie)

Functieomschrijving

Ben je graag op pad in de wetenschap dat men naar je uitkijkt? Dan is deze baan geknipt voor jou! Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij wegens uitbreiding per direct naar een distributie (bakwagen) chauffeur die wil overnachten (twee nachten per week). Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks transport van goederen naar particulieren in Nederland/België/Duitsland.


Jouw werkdag(en)

In deze functie bezorg je alleen én samen met een bijrijder goederen bij particulieren. Van badkamers tot (tuin)meubels. Je overnacht twee keer per week. Je rijdt alleen een rit en vervolgens laad je zelf je bakwagen in België. De volgende dag arriveert jouw bijrijder. Wij zorgen dat deze collega gebracht wordt op jouw overnachtingslocatie. Samen gaan jullie op pad om de goederen af te leveren bij particulieren. De klanten kijken naar jullie uit! Elke dag is anders en dat maakt deze functie zo afwisselend.


Wat wij bieden?

Welkom bij ons een stabiele familiebedrijf – dat al sinds 1862 bestaat - met mooi rijdend en verzorgd materieel. Daarnaast krijg je eigen interne transportmiddelen (zoals steekwagen / palletwagen). Wat je nog meer kunt verwachten van Brinks als werkgever?

  • Een goed salaris volgens cao Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring tussen € 1982,- en € 2670,- bruto per maand (dat is tussen de €11,40 en €15,36 per uur)
  • Eigen bakwagen waar jij in kan overnachten
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen
  • Jaarlijkse code 95-trainingsdag (deze plannen we in overleg voor je in)

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe chauffeur?

Je kunt goed rijden met een bakwagen en/of trailer. Verder verwachten we van je:

  • In bezit van rijbewijs C (/E), code 95 en bestuurderskaart
  • Beschikbaarheid op zaterdag (volgens rooster)
  • Woonachtig in een straal van 40 km rondom Rijssen (zoals Almelo, Enter, Hengelo, Holten, Nijverdal, Wierden)
  • Verklaring omtrent gedrag

Je bent een behulpzame collega en gaat respectvol en plezierig om met de klant. Je bent een echte aanpakker met technisch inzicht. Je gaat proactief te werk en bent creatief in het vinden van de juiste oplossing. Jij weet pas van ophouden als de klant tevreden is!


Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews vind je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt.


Wil jij deze baan?

Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke. Dit kan op 0548-538696 of 06-15484657. Wij horen graag van je voor 07 mei 2021.