Bijrijder

Functieomschrijving

Dit ga je doen

Voor deze veelzijdige baan ben je dagelijks op pad met een vaste chauffeur. Je levert onder andere de keukens netjes af bij klanten. Je controleert de verschillende onderdelen, checkt of alles compleet is en er geen beschadigingen zijn. Je plaatst de goederen zodanig dat de monteur voldoende ruimte heeft om te kunnen werken. Jij en je collega hebben aan een half woord genoeg!


Never a boring day

Geen dag is hetzelfde. Je bent het visitekaartje van Brinks Transport én van onze klanten. Elke situatie, elk adres en elke klant is uniek! Jij voelt je als een vis in het water in de communicatie met al die verschillende mensen. Je hebt een goede conditie en bent graag onderweg.


Wat mag je van ons verwachten?

Bij Brinks Transport tref je een prettige werkomgeving, waarin je op een comfortabele manier aan de slag kunt. We werken met korte lijnen in een informele sfeer. Brinks Transport is een stabiel familiebedrijf met een actieve personeelsvereniging en standaard een gezellige afsluiting van de werkweek. Je werkt in een enthousiast en betrokken team, dat graag een stap extra zet voor onze klanten. Onze mensen zijn oprecht betrokken bij hun werk én bij elkaar. En daar zijn we trots op. Daarom investeren we ook graag in jou. Je krijgt volop kans om jezelf verder te ontwikkelen. Zo kun je vanuit deze functie prima doorgroeien tot o.a. verhuizer/handyman, keukenchauffeur (met C rijbewijs), inboedelverhuizer of voorman verhuizer. Uiteraard mag je rekenen op een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Beroepsgoederenvervoer.


Vereisten

Ben jij dit?

Het spreekt vanzelf dat je geen ‘negen-tot-vijfmentaliteit’ hebt en het geen probleem vindt om af en toe elders te overnachten, als dit voor een project noodzakelijk is. Je bent klantvriendelijk, neemt initiatief en werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband. Je bent flexibel, hebt technisch inzicht en bent een echte aanpakker. De Nederlandse taal beheers je prima, je bent creatief en representatief.

Verder vinden we het volgende belangrijk:

  • Opleiding inboedelverhuizer of aantoonbare ervaring in verhuis-/meubel of keukenbranche
  • Fysiek sterk
  • Rijbewijs B (C/E is een pre)
  • VCA is een pre
  • Verklaring omtrent gedrag


Wat je vrienden over je zeggen

  • Behulpzaam, neemt graag initiatief, flexibel, spierballen, aanpakker!