Bijrijder Keuken / Meubel transport (fulltime of parttime)

Functieomschrijving

Dit ga je doen

Voor deze veelzijdige baan ben je dagelijks op pad met een vaste chauffeur. Je voert kleine meubelmontages uit bij de klant en bezorgt onder andere keukens netjes af bij klanten. Daarbij controleert je de verschillende onderdelen, checkt of alles compleet is en er geen beschadigingen zijn. Je plaatst de goederen zodanig dat de keukenmonteur voldoende ruimte heeft om te kunnen werken. Jij en je collega hebben aan een half woord genoeg!

 

Never a boring day

Geen dag is hetzelfde. Je bent het visitekaartje van Brinks Transport én van onze klanten. Elke situatie, elk adres en elke klant is uniek! Jij voelt je als een vis in het water in de communicatie met al die verschillende mensen. Je hebt een goede conditie en bent graag onderweg.

 

Wat bieden wij?

In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde. Je kunt zelf aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat: 4 of 5 werkdagen per week.

Wat kun je nog meer verwachten van Brinks als werkgever?

  • Salaris volgens cao Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring, kwaliteiten en opleiding
  • Een maandelijkse netto verblijfvergoeding omdat je overdag onderweg bent
  • Overuren worden 130% uitbetaald
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen
  • Gezellige afsluiting van de werkweek in onze sfeervolle kantine

Ben je nog lang niet uitgeleerd en wil je je blijven ontwikkelen? Bij ons zijn volop mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld de opleiding tot meubelmonteur volgen of je rijbewijs C halen.

 

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op deze website zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt:https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews

Functievereisten

Ben jij dit?

Dit is wat wij vragen van onze nieuwe bijrijder:

  • Fysiek sterk
  • Woonachtig in een straal van 20 km rondom Rijssen
  • Rijbewijs B

Daarnaast is vroeg uit bed gaan voor jou geen enkel probleem. Jouw humeur is er niet minder om! Je bent een behulpzame collega en gaat respectvol en plezierig om met de klant. Je bent een echte aanpakker met technisch inzicht. Je ziet het werk liggen en bent creatief in het vinden van de juiste oplossing. Jij weet pas van ophouden als de klant tevreden is!