Bijrijder

Functieomschrijving

Lijkt het jou fantastisch om onderweg te zijn met een collega? En zoek jij een fysieke, afwisselende (bij)baan? Heb jij bijvoorbeeld een tussenjaar? Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken we een bijrijder voor minimaal 2 dagen per week.


Jouw werkdag(en)

In deze veelzijdige baan ben je dagelijks op pad met een chauffeur in een vrachtwagen of busje. Je voert kleine meubelmontages uit bij klanten en bezorgt onder andere keukens netjes af. Daarbij controleert je de verschillende onderdelen, check je of alles compleet is en of er geen beschadigingen zijn. Je plaatst de goederen zodanig dat de keukenmonteur voldoende ruimte heeft om te kunnen werken. Jij en je collega hebben aan een half woord genoeg! Je bent het visitekaartje van Brinks Transport én van onze klanten. Elke situatie, elk adres en elke klant is uniek! Je hebt een goede conditie en bent graag onderweg.


Wat bieden wij?

In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde. Je werkt bij een stabiel familiebedrijf, dat al sinds 1862 bestaat, met mooi rijdend en verzorgd materieel. Wat kun je nog meer verwachten van Brinks als werkgever?

  • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer afhankelijk van ervaring, kwaliteiten en opleiding
  • Een maandelijkse netto verblijfvergoeding omdat je overdag onderweg bent
  • Overuren worden 130% uitbetaald
  • Een enthousiast en betrokken team
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Mogelijkheid om veel uren te maken
  • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen

Ben je nog lang niet uitgeleerd en wil je je blijven ontwikkelen? Bij ons zijn volop mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld de opleiding tot meubelmonteur volgen.

Functievereisten

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op deze website zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt: https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews


Ben jij onze nieuwe bijrijder?

Vroeg uit bed gaan is voor jou geen enkel probleem. Je bent een behulpzame collega en gaat respectvol en plezierig om met de klant. Je bent een echte aanpakker met technisch inzicht. Je ziet het werk liggen en bent creatief in het vinden van de juiste oplossing. Jij weet pas van ophouden als de klant tevreden is! Wat wij verder van je verwachten is:

  • Fysiek sterk
  • Woonachtig in een straal van 20 km rondom Rijssen
  • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar


Wil jij deze baan?

Ben jij enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan direct! Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke, dit kan op 0548-538696 of 06-15484657. Wij horen graag van je!