Chauffeur (2 mans - meubeldistributie)

Functieomschrijving

Ben je graag op pad in de wetenschap dat men naar je uitkijkt? Dan is deze baan geknipt voor jou! Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij een distributie chauffeur voor 4 tot 5 dagen in de week. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het dagelijks transport van goederen naar particulieren in Nederland.


Jouw werkdag(en)

In deze functie bezorg je veelal goederen bij particulieren. Van (tuin)meubels, tot badkamers en van keukens tot bedden. We bieden graag meerwaarde aan onze klanten. Dat voel jij haarfijn aan, bijvoorbeeld door de goederen uit te pakken, te plaatsen of te monteren. Dat doe je samen met een collega. Elke dag is anders en dat maakt deze functie zo afwisselend!


Wat wij bieden?

Geen dag hetzelfde! Je werkt bij een stabiel familie bedrijf met mooi rijdend en verzorgd materieel. Daarnaast krijg eigen interne transportmiddelen en gereedschap. Je kunt zelf aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat: fulltime of parttime. Wat kun je nog meer verwachten van Brinks als werkgever?

  • Een goed salaris volgens cao Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring tussen € 1982,- en € 2670,- bruto per maand (dat is tussen de €11,40 en €15,36 per uur)
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen
  • Code 95 dag wordt in overleg jaarlijks voor je ingepland
  • Gezellige afsluiting van de werkweek in onze sfeervolle kantine

Functievereisten

 Ben jij onze nieuwe chauffeur?

Je kunt goed rijden met een bakwagen en/of trailer. Verder verwachten we van je:

  • rijbewijs C(/E), Code 95 en bestuurderskaart
  • beschikbaarheid op zaterdag (volgens rooster)
  • woonachtig in een straal van 30 km rondom Rijssen (zoals Almelo, Enter, Hengelo, Holten, Nijverdal, Wierden)
  • verklaring omtrent gedrag

Je bent een behulpzame collega en gaat respectvol en plezierig om met de klant. Je bent een echte aanpakker met technisch inzicht. Je ziet het werk liggen en bent creatief in het vinden van de juiste oplossing. Jij weet pas van ophouden als de klant tevreden is!


Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op deze website zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt:https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews


Wil jij deze baan?

Laat het ons weten! Solliciteren is heel eenvoudig. Klik op onderstaande button. Of je belt met Carolien/Tineke op 0548-538696. Wij horen graag van je.