Chauffeur C bakwagen (€2500,- welkomstbonus)

Functieomschrijving

Ben je graag op pad in de wetenschap dat men naar je uitkijkt? Dan is deze baan geknipt voor jou! Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij wegens uitbreiding per direct naar een distributie (bakwagen) chauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks transport van goederen naar particulieren in Nederland/België/Duitsland.


#debrinksfamilie

Brinks is een snel groeiend en stabiel familiebedrijf dat al bijna 160 jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in leveringen binnen de particuliere markt en bezitten een modern wagenpark (met eigen garage) en een warehouse van 30.000 m2. Met meer dan 260 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service!


Redenen om bij ons te komen werken

Werken bij ons betekent dat je terecht komt in een dynamische en ambitieuze werkomgeving. Samen zetten we graag een stap extra voor onze klanten. Wat je nog meer kunt verwachten van Brinks als werkgever?

  • Een goed salaris volgens cao Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring tussen € 2118,- en € 2854,- bruto per maand (dat is tussen de €12,18 en €16,41 per uur)
  • Welkomstbonus van maar liefst €2500,- (vraag naar de voorwaarden)
  • Eigen bakwagen / truck en interne transportmiddelen
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen
  • Jaarlijkse code 95-trainingsdag (deze plannen we in overleg voor je in)


Jouw werkdag(en)

In deze functie bezorg je alleen of samen met een bijrijder goederen bij particulieren. Van badkamers tot (tuin)meubels. De klanten kijken naar jullie uit! Elke dag is anders en dat maakt deze functie zo afwisselend. Mocht je graag een meerdaagse rit willen doen, dan kan dat ook! Graag iets meer thuis? Werkdagen zijn in overleg af te stemmen 3 tot 5 dagen in de week. 

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe chauffeur?

Je kunt goed rijden met een bakwagen en/of trailer en woont in een straal van 40 km rondom Rijssen. Verder verwachten we van je:

  • In bezit van rijbewijs C (/E), code 95 en bestuurderskaart
  • Beschikbaarheid op zaterdag (volgens rooster)
  • Verklaring omtrent gedrag

Je bent een behulpzame collega en gaat respectvol en plezierig om met de klant. Je bent een echte aanpakker met technisch inzicht. Je gaat proactief te werk en bent creatief in het vinden van de juiste oplossing. Jij weet pas van ophouden als de klant tevreden is!


Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews vind je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt.


Wil jij deze baan?

Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke. Dit kan op 0548-538696 of 06-15484657.


Deze vacature is gepubliceerd op 15 december 2021 en reageren kan tot en met 31 januari 2022.