Chauffeur C/CE (dagwerk / distributie / parttime of fulltime)

Functieomschrijving

Ben je graag op pad in de wetenschap dat men naar je uitkijkt? Dan is deze baan geknipt voor jou! Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij wegens uitbreiding per direct een distributie chauffeur voor vier tot vijf dagen in de week. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks transport van goederen naar particulieren in Nederland.


Jouw werkdag(en)

Je bezorgt goederen bij - hoofdzakelijk - particulieren. Van (tuin)meubels tot badkamers en van keukens tot bedden. We bieden graag meerwaarde aan onze klanten. Dit doe je door bijvoorbeeld de goederen uit te pakken, te plaatsen of te monteren en door net dat stapje extra te zetten. Deze service voel jij haarfijn aan. Vind je het leuk om ook te monteren, dan krijg je een bijrijder mee. Ga je liever alleen op pad? Dan kan dat ook. Elke dag is anders en dat maakt deze functie zo afwisselend!


Wat wij bieden?

Welkom bij ons stabiele familiebedrijf - dat al sinds 1862 bestaat - met mooi rijdend en verzorgd materieel. Daarnaast krijg je eigen interne transportmiddelen en gereedschap. Brinks is een flexibele werkgever, we denken graag mee met onze medewerkers. Niet alleen over je takenpakket, maar ook over de urenindeling. Je kunt daarom zelf aangeven waar jouw voorkeur naar uit gaat: fulltime of parttime.


Wat kun je nog meer verwachten?

  • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring tussen
    € 1982,- en € 2670,- bruto per maand (dat is tussen de €11,40 en €15,36 per uur)
  • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen
  • Jaarlijkse code 95-trainingsdag (deze plannen we in overleg voor je in)
  • Kans op een vaste aanstelling

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe chauffeur?

Je kunt goed rijden met een bakwagen en/of trailer. Verder verwachten we van je:

  • In bezit van rijbewijs C (/E), code 95 en bestuurderskaart
  • Beschikbaarheid op zaterdag (volgens rooster)
  • Woonachtig in een straal van 30 km rondom Rijssen (zoals Almelo, Enter, Hengelo, Holten, Nijverdal, Wierden)
  • Verklaring omtrent gedrag

Je bent een behulpzame collega en gaat respectvol en plezierig om met de klant. Je bent een echte aanpakker met technisch inzicht. Je gaat proactief aan de slag en bent creatief in het vinden van de juiste oplossing. Jij weet pas van ophouden als de klant tevreden is!


Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews vind je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt.


Wil jij deze baan?

Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke. Dit kan op 0548-538696 of 06-15484657. Wij horen graag van je voor 30 april 2021.