Chauffeur CE meerdaagse routes (€2500,- welkomstbonus)

Functieomschrijving

Ga jij het liefst meerdere dagen achter elkaar op pad, maar wil je wel in het weekend thuis zijn? Beschik je over rijbewijs CE? Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij wegens uitbreiding per direct een fulltime chauffeur CE. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het meerdaagse transport van (tuin)meubelen naar particulieren in Duitsland.


#debrinksfamilie

Brinks is een snel groeiend en stabiel familiebedrijf dat al bijna 160 jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in leveringen binnen de particuliere markt en bezitten een modern wagenpark (met eigen garage) en een warehouse van 30.000 m2. Met meer dan 260 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service!


Redenen om bij ons te komen werken

Werken bij ons betekent dat je terecht komt in een dynamische en ambitieuze werkomgeving. In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde. Wat je nog meer van ons kunt verwachten?

  • Een goed salaris volgens cao Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring tussen € 2255,- en € 2854,- bruto per maand (dat is tussen de €12,97 en €16,41 per uur)
  • Welkomstbonus van maar liefst €2500,- (vraag naar de voorwaarden)
  • Uiteraard een eigen truck en je eigen interne transportmiddelen (zoals steekwagen/palletwagen)
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Budget voor persoonlijke ontwikkeling
  • Jaarlijkse code 95-trainingsdag (deze plannen we in overleg voor je in)


Jouw werkdag(en)

Vanuit onze standplaats in Rijssen vertrek je richting Duitsland om meubels af te leveren bij particuliere klanten. Je zorgt ervoor dat deze goederen netjes worden afgeleverd in het huis of de tuin van onze klanten. Vervolgens ga je weer op pad naar het volgende adres om mensen blij te maken met hun nieuwe meubelen! Kortom, men is altijd blij om jou te zien! Je fulltime werkweek kan bestaan uit één rit van vijf dagen (ma t/m vrij) of twee ritten opgedeeld in twee en drie dagen. Je hebt gemiddeld tien tot twaalf stops per dag.

Functievereisten

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt.


Rijd jij binnenkort als CE chauffeur onze meerdaagse routes?

Als chauffeur kun je met jouw vakkennis en ervaring echt het verschil maken in deze job. Je begrijpt immers dat de ene lossituatie de andere niet is. Toch weet je deze uitdagingen altijd veilig en creatief op te lossen. Uiteraard krijg je van ons hiervoor de juiste hulpmiddelen mee, zodat dit voor jou geen problemen oplevert. Je bent een echte aanpakker en weet pas van ophouden als de klant tevreden is! Naast dat je binnen 50 km rondom Rijssen woont verwachten wij van je het volgende: 

  • Aantoonbare rijervaring en goed kunnen manoeuvreren met een trekker oplegger/city
  • Rijbewijs CE, code 95 en bestuurderskaart
  • Spreken van de Duitse taal


Wil jij deze baan?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct! Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke, dit kan op 0548-538696 of 06-15484657. Wij horen graag van je! 


Deze vacature is gepubliceerd op 15 december 2021 en reageren kan tot en met 31 januari 2022.