Chauffeurscoach / schadebehandelaar

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om chauffeurs te coachen? Ben jij een daadkrachtig persoon en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij een chauffeurscoach / schadebehandelaar!


#debrinksfamilie

Brinks is een snel groeiend en stabiel familiebedrijf dat al bijna 160 jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in leveringen binnen de particuliere markt en bezitten een modern wagenpark (met eigen garage) en een warehouse van 30.000 m2. Met meer dan 260 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service!


Redenen om bij ons te komen werken

Werken bij ons betekent dat je terecht komt in een dynamische en ambitieuze werkomgeving. We zijn volop in beweging en kunnen goed inspelen op de kansen die ons geboden worden. Samen zetten we graag een stap extra voor onze klanten. Wat je nog meer van ons kunt verwachten?

 • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer
 • Goede pensioenregeling
 • Kans op een vaste aanstelling
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen / door te groeien
 • Actieve personeelsvereniging met allerlei leuke activiteiten
 • Elke week vers fruit


Wat ga je doen

Als chauffeurs coach zorg je ervoor dat chauffeurs optimaal begeleid en opgeleid worden. Je bent de verbindende factor tussen de chauffeurs, de mentorchauffeurs, de planners, de garage en personeelszaken. Je stuurt de mentorchauffeurs aan en bewaakt de kwaliteit van het opleiden.

Je verzorgt de rapportage voor de tacho overtredingen, de rijstijl, het brandstofverbruik en de schades. Dit bespreek je regelmatig met de chauffeurs. Hiervoor beschik je over coachende en didactische vaardigheden en ben je in staat de juiste snaar te raken. Tevens behandel je de schade meldingen die binnen komen. Schades worden geregistreerd en waar mogelijk gelijk afgehandeld.

Functievereisten

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op deze website zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt: https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews


Jouw skills

Je gaat doelgericht te werk en hebt een servicegerichte instelling. Daarnaast heb je een actieve houding. Je bent flexibel in je werktijden en minimaal vier dagen per week beschikbaar, de voorkeur gaat uit naar vijf dagen. Verder vinden wij het volgende belangrijk:

 • Minimaal een afgeronde MBO4 opleiding
 • Affiniteit binnen de transport- en logistiekbranche
 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden
 • Daadkrachtig, motiverend en organisatorisch sterk
 • Nauwkeurig, flexibel en zelfstandig


Wil jij deze baan?

Word jij onze nieuwe collega? Laat het ons weten! Solliciteren is heel eenvoudig, klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke op 0548-538696. Wij horen graag van je!