Customer Service medewerker

Functieomschrijving

Ben jij opzoek naar een leuke functie voor 3 a 4 dagen/avonden in de week omdat je bijvoorbeeld een tussenjaar hebt of veel vrije tijd hebt naast je opleiding? Vind jij het leuk om in contact te staan met klanten en hen te helpen bij hun vragen? Lees dan snel verder! In verband met zwangerschapsverlof zijn wij opzoek naar een oproepkracht die ons team kan komen versterken vanaf januari t/m tenminste augustus. Mocht het van beide kanten bevallen dan mag je daarna ook blijven zodat je een leuke bijbaan hebt naast je studie.

 

Wat je gaat doen

Als Customer Service medewerker heb je een boeiend en afwisselend takenpakket. Je bent hét aanspreekpunt voor onze klanten en je maakt met hen afspraken over de aflevering van goederen. Vervolgens verwerk je de gemaakte afspraken nauwkeurig in ons systeem. Het gaat dan vooral om leveringen van (tuin)meubels, badkamers, keukens of haarden. Brinks Transport werkt zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Naast de genoemde taken, werk je ook ter ondersteuning van onze planning. Als Customer Service medewerker zorg je ervoor dat onze klant tevreden is, geholpen is en ook met een goed gevoel de telefoon weer ophangt.

 

Wat wij van je vragen

Je hebt een klantvriendelijke en servicegerichte instelling. Daarnaast heb je een actieve houding. Ons werkrooster wordt in overleg gemaakt. Er zijn dagdiensten, avonddiensten en zaterdagdiensten. Je zal de ene keer dan ook overdag werken en de andere keer in de avond. Verder vinden wij het volgende belangrijk:

- Uitstekende communicatieve vaardigheden

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

- Accuraat, flexibel en zelfstandig

- Beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré

- Woonachtig in een straal van 10 km rondom Rijssen

Vereisten

Wat wij je bieden

Een zelfstandige baan waarin je veel verantwoording draagt. Salariëring conform de cao Beroepsgoederenvervoer en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een enthousiast, jong en betrokken team, dat graag een stap extra zet voor onze klanten.