Customer Service medewerker (32 - 40 uur)

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om in contact te staan met klanten? Spreek jij naast de Nederlandse taal ook goed de Duitse taal? En heb jij verantwoordelijkheidsgevoel? Wie weet zijn we dan op zoek naar jou! Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij voor ons Customer Service team een enthousiaste nieuwe collega.


#debrinksfamilie

Brinks is een snel groeiend en stabiel familiebedrijf dat al bijna 160 jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in leveringen binnen de particuliere markt en bezitten een modern wagenpark (met eigen garage) en een warehouse van 30.000 m2. Met meer dan 260 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service!


Redenen om bij ons te komen werken

Werken bij ons betekent dat je terecht komt in een dynamische en ambitieuze werkomgeving. Ons Customer Service team is een gezellig en jong team. Samen zetten we graag een stap extra voor onze klanten. Wat je nog meer van ons kunt verwachten?

 • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer
 • Goede pensioenregeling
 • Kans op een vaste aanstelling
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen / door te groeien
 • Actieve personeelsvereniging met allerlei leuke activiteiten
 • Elke week vers fruit


Wat ga je doen 

In deze functie heb je een boeiend en afwisselend takenpakket. Je bent hét aanspreekpunt voor de particuliere klanten waarbij wij leveren, dit zijn zowel Nederlandse als Duitse klanten. Zij plannen online een afspraak in voor de levering van hun bestelde goederen maar met enige regelmaat bel je hen ook om dit telefonisch af te stemmen. Vervolgens verwerk je de gemaakte afspraken nauwkeurig in ons systeem. Daarnaast behandel je alle binnenkomende vragen telefonisch of per mail en heb je contact met onze chauffeurs die onderweg zijn. Je werkt nauw samen met onze planners en ons warehousekantoor. Als Customer Service medewerker begrijp je als geen ander hoe belangrijk een tevreden klant voor ons is.

Functievereisten

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op deze website zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt: https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews


Jouw skills 

Je gaat doelgericht te werk en hebt een servicegerichte instelling. Daarnaast heb je een actieve houding en ben je een echte teamplayer. Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar. Verder vinden wij het volgende belangrijk:

 • Minimaal een afgeronde MBO4 opleiding
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven)
 • Goede beheersing van de Duitse taal (spreken en schrijven)
 • Nauwkeurig, flexibel en zelfstandig


Wil jij deze baan?

Laat het ons weten! Solliciteren is heel eenvoudig, klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke op 0548-538696. Wij horen graag van je!