Skip to content

Ervaren verhuizer

Verhuizingen

Functieomschrijving

Steek jij graag je handen uit je mouwen om ervoor te zorgen dat bij onze klanten alles op zijn pootjes terechtkomt? Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij een ervaren verhuizer voor 4 tot 5 dagen per week. We zijn op zoek naar een echte aanpakker, die graag samen met collega’s de klus klaart. Voor elkaar en met elkaar! Wij zorgen voor een goede planning en voorbereiding. Zorg jij met je collega’s dat de rest voor elkaar komt?


#debrinksfamilie

Bij Brinks verzorgen we dagelijks meerdere - hoofdzakelijk particuliere - verhuizingen met verschillende teams. Elke verhuizing is anders in volume, locatie of bewerkingen. Iedere verhuizer zal je vertellen dat de afwisseling een van de leukste aspecten van het werk is. Elke dag een ander huis en nieuwe mensen. Toch gaat alles volgens een werkbare planning. Maar de klus moet natuurlijk wel af en daar werken jullie samen - als dat moet - graag wat langer voor door. Naast verhuizingen zijn wij gespecialiseerd in leveringen binnen de particuliere markt. We bezitten een modern wagenpark (met eigen garage) en een warehouse van 30.000 m2. Met meer dan 220 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service! Waarom kies jij voor Brinks?

 • Brinks is een stabiel familiebedrijf met een open cultuur en korte lijnen
 • Er heerst een goede sfeer en een echt ‘wij-gevoel’
 • Successen worden gevierd, dus gezellig de week met een biertje afsluiten hoort er dan ook helemaal bij


Redenen om bij ons te komen werken

Je werkt bij ‘Erkende Verhuizers’, de naam van onze brancheorganisatie. Dit betekent dat het verhuismateriaal goed voor elkaar is, zoals de verschillende verhuisliften. Bij ons tref je een prettige werkomgeving, waarin je op een comfortabele manier aan de slag kunt. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en onze mensen zijn oprecht betrokken bij hun werk én bij elkaar. Daar zijn we trots op! Wat je nog meer kunt verwachten van Brinks als werkgever?

 • Een goed salaris volgens cao Beroepsgoederenvervoer wat kan oplopen tot € 3068,- bruto per maand / € 17,64 bruto per uur (afhankelijk van ervaring, kwaliteiten en opleiding/rijbewijzen) 
 • Een maandelijkse netto verblijfsvergoeding omdat je overdag onderweg bent
 • Overuren worden 130% uitbetaald 
 • Reiskostenvergoeding conform cao
 • Vooruitzicht op een vast contract
 • Budget voor persoonlijke ontwikkeling
 • Enthousiast en hard werkend team 
 • Mogelijkheid tot 4 of 5 dagen werken
 • Gezellige afsluiting van de werkweek in onze sfeervolle kantine 


Jouw werkdag

Iedere verhuizer zal je vertellen dat de afwisseling een van de leukste onderdelen is van zijn baan. Iedere dag een ander huis, andere mensen en toch gaat alles volgens een werkbare planning. Maar de klus moet natuurlijk wel af. En dat voelt goed aan het eind van de dag. Met je collega’s vorm je een team. Je lacht met elkaar, sjouwt met elkaar, rijdt samen van deur tot deur. Kortom: je bent er ook voor elkaar.


Verhuizen is mensenwerk

Bij het verhuizen van andermans spullen is het belangrijk om de waarde van deze spullen goed in te schatten en daar zorgvuldig mee om te gaan. Die stoel die nog geen 10 euro opbrengt, kan van onschatbare emotionele waarde zijn omdat deze van oma is geweest. Dat weet jij als geen ander in te schatten.


Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op deze website zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt: https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews

Vereisten

Ben jij onze nieuwe verhuizer?

Wat we van onze nieuwe collega vragen? Je bent een behulpzame collega en gaat respectvol en plezierig om met de klant. Je bent gemakkelijk in de omgang, positief ingesteld en lichamelijk fit. En óók een beetje handig. Je bent namelijk ook bezig met het aansluiten van de TV en stereo, het waterpas zetten van de piano en op de juiste wijze meubilair en spullen (de)monteren. Je bent pas klaar als alles staat, dus jij vindt het ook prima om eens langer door te werken. Daarnaast vragen we:

 • Rijbewijs B
 • Woonachtig in een straal van 30 km rondom Rijssen
 • Verklaring omtrent gedrag
 • Ervaring met verhuizingen 


Wil jij deze baan?

Laat het ons weten! Solliciteren is heel eenvoudig. Klik op de ''solliciteer'' button of bel met Carolien/Tineke op 0548-538696. Wij horen graag van je!

Deze vacature is gepubliceerd op 23 januari 2023 en reageren kan tot en met 6 februari 2023.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar