Internationaal chauffeur

Functieomschrijving

Ga jij het liefst op pad naar het buitenland? Beschik je over rijbewijs CE en ben je bereidt om meerdere dagen van huis te zijn? Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij een fulltime internationaal chauffeur. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het meerdaagse transport van (tuin)meubelen naar particulieren in Duitsland.


Jouw werkdag(en)

Vanuit onze standplaats in Rijssen vertrek je richting Duitsland/België om meubels af te leveren bij particuliere klanten. Je zorgt ervoor dat deze goederen netjes bij de klant worden afgeleverd in huis of in de tuin. Vervolgens ga je weer op pad om de volgende klant blij te maken met zijn meubelen.

Als chauffeur begrijp je hierbij ook dat de ene lossituatie de andere niet is. Zo kan het zijn dat je soms een keer een stukje moet lopen, omdat de locatie waar je moet zijn niet goed te bereiken is. Uiteraard krijg je van ons de juiste hulpmiddelen mee, zodat dit voor jou geen problemen oplevert. Je bent elke week 3 tot 5 dagen onderweg en je hebt gemiddeld 10 tot 12 stops per dag.


Wat bieden wij?

  In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde! Je werkt bij een stabiel familie bedrijf met mooi rijdend en verzorgd materieel. Wat kun je nog meer verwachten van Brinks als werkgever?

  • Een goed salaris volgens cao Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring tussen € 2110,- en € 2670,- bruto per maand (dat is tussen de €12 en €15,36 per uur)
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen
  • Code 95 dag wordt in overleg jaarlijks voor je ingepland
  • Gezellige afsluiting van de werkweek in onze sfeervolle kantine


  Wat onze medewerkers over ons zeggen

  Op deze website zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt: https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews

  Vereisten

  Ben jij onze nieuwe internationaal chauffeur?

  Dat je het leuk vindt om naar het buitenland te gaan staat vast. Daarnaast vragen we van onze nieuwe collega:

  • Aantoonbare rijervaring en je kunt goed manoeuvreren met een trekker oplegger/city
  • Woonachtig in een straal van 30 km rondom Rijssen  (zoals Almelo, Enter, Hengelo, Holten, Nijverdal, Wierden)
  • Rijbewijs CE, code 95 en bestuurderskaart
  • Spreken van de Duitse taal
  • Beschikbaar voor meerdaagse routes (op zaterdag weer terug zijn behoord tot de mogelijkheden)

  Vroeg uit bed gaan is voor jou geen enkel probleem. Jouw humeur is er niet minder om! Je bent een behulpzame collega en gaat respectvol en plezierig om met de klant. Je bent een echte aanpakker, ziet het werk liggen en bent creatief in het vinden van de juiste oplossing. Jij weet pas van ophouden als de klant tevreden is!


  Wil jij deze baan?

  Laat het ons weten! Solliciteren is heel eenvoudig. Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke op 0548-538696. Wij horen graag van je.