Internationaal Chauffeur CE

Functieomschrijving

Ga jij het liefst op pad naar het buitenland? Beschik je over rijbewijs CE en ben je bereid om meerdere dagen van huis te zijn? Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij wegens uitbreiding per direct een fulltime internationaal chauffeur. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het meerdaagse transport van (tuin)meubelen naar particulieren in Duitsland.


Jouw werkdag(en)

Vanuit onze standplaats in Rijssen vertrek je richting Duitsland om meubels af te leveren bij particuliere klanten. Je zorgt ervoor dat deze goederen netjes worden afgeleverd in het huis of de tuin van onze klanten. Vervolgens ga je weer op pad naar het volgende adres om mensen blij te maken met hun nieuwe meubelen! Kortom, men is altijd blij om jou te zien!


Jouw skills

Als chauffeur kun je met jouw vakkennis en ervaring echt het verschil maken in deze job. Je begrijpt immers dat de ene lossituatie de andere niet is. Zo kan het zijn dat je soms een keer een stukje moet lopen, omdat de locatie waar je moet zijn niet goed te bereiken is. Je weet dit altijd veilig en creatief op te lossen. Uiteraard krijg je van ons hiervoor de juiste hulpmiddelen mee, zodat dit voor jou geen problemen oplevert. Je bent elke week drie tot vijf dagen onderweg en je hebt gemiddeld tien tot twaalf stops per dag.

Wat bieden wij?

In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde! Je werkt bij een stabiel familiebedrijf met mooi rijdend en verzorgd materieel. Wat je nog meer kunt verwachten van Brinks als werkgever?

  • Een goed salaris volgens cao Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring tussen € 2184,- en € 2764,- bruto per maand (dat is tussen de €12,56 en €15,89 per uur)
  • Uiteraard een eigen truck
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Budget voor persoonlijke ontwikkeling
  • Jaarlijkse code 95-trainingsdag (deze plannen we in overleg voor je in)

Functievereisten

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt.


Ben jij onze nieuwe internationaal chauffeur?

Vind jij het leuk om naar het buitenland te rijden en ben je beschikbaar voor meerdaagse routes? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe collega! Wat wij verder van je verwachten is:

  • Aantoonbare rijervaring en goed kunnen manoeuvreren met een trekker oplegger/city
  • Woonachtig in een straal van 50 km rondom Rijssen
  • Rijbewijs CE, code 95 en bestuurderskaart
  • Spreken van de Duitse taal

Vroeg uit bed gaan is voor jou geen enkel probleem. Je humeur is er niet minder om! Je bent een behulpzame collega en gaat respectvol en plezierig om met de klant. Je bent een echte aanpakker, gaat proactief te werk en bent creatief in het vinden van de juiste oplossing. Jij weet pas van ophouden als de klant tevreden is!


Wil jij deze baan?

Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke, dit kan op 0548-538696 of 06-15484657. Wij horen graag van je!