Klantenservice medewerker (Duits) / Mitarbeiter im Kundenservice

Functieomschrijving

Bist du auf der Suche nach Abwechslung, sprichst gut deutsch und stehst gern mit Kunden in Kontakt und hilfst ihnen bei ihren Fragen? Dann suchen wir dich!


Ben jij opzoek naar een afwisselende fulltime functie, spreek je uitstekend Duits en vind je het leuk om in contact te staan met klanten en hen te helpen bij hun vragen? Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij een Duitssprekende klantenservice medewerker. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder en misschien verwelkomen we jou binnenkort in ons team!


Wat je gaat doen

Als klantenservice medewerker heb je een boeiend en afwisselend takenpakket. Je bent hét aanspreekpunt voor de Duitse particuliere klanten waarbij wij leveren. Zij kunnen online een afspraak inplannen voor de levering van hun bestelde goederen maar met enige regelmaat bel je hen ook om dit telefonisch af te stemmen. Vervolgens verwerk je de gemaakte afspraken nauwkeurig in ons systeem. Daarnaast behandel je de inkomende telefoontjes, heb je contact met onze chauffeurs die onderweg in Duitsland zijn en zorg je ervoor dat de mailbox op orde blijft. Het is jouw taak als klantenservice medewerker om ervoor te zorgen dat de klant naar tevredenheid is geholpen.


Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een gezellig team waarin je veel verantwoording draagt. Daarnaast kun je van ons verwachten:

  • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer afhankelijk van ervaring, kwaliteiten en opleiding tussen €1805,- en €2404,- bruto per maand (dat is tussen de €10,38 en €13,83 per uur)
  • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen
  • Kans op een vaste aanstelling

Vereisten

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op deze website zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt: https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews


Ben jij onze nieuwe collega?

Je spreekt uitstekend Duits en hebt een klantvriendelijke en servicegerichte instelling. Daarnaast heb je een actieve houding. Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden zullen gemiddeld van 06.45 tot 16.00 uur zijn. Verder vinden wij het volgende belangrijk:

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Duitse taal
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Accuraat, flexibel en zelfstandig


Wil jij deze baan?

Laat het ons weten! Solliciteren is heel eenvoudig. Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke op 0548-538696. Wij horen graag van je.