Logistiek / Magazijn medewerker

Functieomschrijving

Ben jij graag fysiek bezig en fulltime beschikbaar voor een leuke baan in een enthousiast team? Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij wegens aanhoudende groei per direct een fulltime logistiek medewerker (in overleg zijn minder uren mogelijk).


#debrinksfamilie

Brinks is een snel groeiend en stabiel familiebedrijf dat al bijna 160 jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in leveringen binnen de particuliere markt en bezitten een modern wagenpark (met eigen garage) en een warehouse van 30.000 m2. Met meer dan 260 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service.

Redenen om bij ons te komen werken 

Wij bieden je leuk werk in een nog leuker team. Het gaat om een zelfstandige, uitdagende baan binnen een werkomgeving met prima geautomatiseerde systemen. Wij hebben een goede informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging. Wat je nog meer kunt verwachten van Brinks als werkgever?

  • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring tussen €1929,- en €2569,- bruto per maand (dat is tussen de €11,09 en €14,77 per uur)
  • Werk je in de ploegendienst dan krijg je natuurlijk een ploegentoeslag van maar liefst 8,75% op je bruto salaris
  • Overuren worden 130% uitbetaald
  • Vaste aanstelling (niet via uitzendbureau)
  • Budget voor persoonlijke ontwikkeling
  • Elke week vers fruit voor iedereen


Jouw werkdag

Binnen ons warehouse hebben wij verschillende diensten (dag en avond). In de dagdienst los je samen met je collega’s meubilair/keukens van onze leveranciers. Je controleert alles op kwaliteit en kwantiteit. Vervolgens registreer je met een handscanner. Je zorgt dat de meubels/keukens verzendklaar staan. In de avonddienst laad je de meubeldistributiewagens voor de volgende dag. Deze meubelen zijn bestemd voor het midden- en hoog segment. Je zorgt voor een keurige verpakking en laadt de goederen zeer specifiek, dus waar nodig met dekens, hoezen en andere beschermmaterialen. Dat doe je uiterst voorzichtig en secuur. Een double check is essentieel en suggesties om het nog beter te doen zijn welkom. Het woord ‘secuur’ is ook van toepassing op jouw werkomgeving. Die ziet er vanzelfsprekend altijd netjes uit.


Wanneer?

Als logistiek medewerker bij Brinks kun je werken in de dagdienst of in de ploegendienst. Bij laatstgenoemde werk je de ene week overdag (07:00 – 16:00 uur) en de andere week in de avond (16:00 – 01:00 uur).

Functievereisten

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt.


Werk jij binnenkort in ons warehouse?

Je bent een enthousiaste collega die graag in teamverband werkt maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent betrokken, werkt proactief en woont in de regio van Rijssen. Verder verwachten we:

  • Je fysieke conditie is goed genoeg voor het laad en los werk
  • Betrouwbaarheid / loyaal
  • Nauwkeurigheid
  • Relevante werkervaring met laden en lossen is een pré


Wil jij deze baan?

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan direct! Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke, dit kan op 0548-538696 of 06-15484657. Wij horen graag van je!