Logistiek medewerker (bijbaan)

Functieomschrijving

Zoek jij een leuke bijbaan in een enthousiast team, wat je goed kunt combineren met je studie? Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij per direct een logistiek medewerker.

Wanneer?

In deze baan werk je minstens twee dagen of avonden in de week. Deze functie is dan ook ideaal te combineren met bijvoorbeeld een studie. Onze dagdienst is van 07:00 tot 16:00 uur, in de avonddienst start je tussen 16:00 en 18:00 uur en werk je tot ongeveer 22:00 uur.


Wat bieden wij?

Wij bieden je leuk werk in een nog leuker team. Het gaat om een zelfstandige, uitdagende baan binnen een werkomgeving met goede geautomatiseerde systemen. Brinks is een stabiel familiebedrijf, dat al sinds 1862 bestaat, met een goede informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging. Wat je nog meer kunt verwachten van Brinks als werkgever?

  • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer
  • Enthousiast en betrokken team
  • Elke week vers fruit voor iedereen

Functievereisten

Jouw werkdag

Binnen ons warehouse hebben wij verschillende diensten (dag en avond). In de dagdienst los je samen met je collega’s meubilair/keukens van onze leveranciers. Je controleert alles op kwaliteit en kwantiteit. Vervolgens registreer je met een handscanner. Je zorgt dat de meubels/keukens verzendklaar staan. In de avonddienst laad je de meubeldistributiewagens voor de volgende dag. Deze meubelen zijn bestemd voor het midden- en hoog segment. Je zorgt voor een keurige verpakking en laadt de goederen zeer specifiek, dus waar nodig met dekens, hoezen en andere beschermmaterialen. Dat doe je uiterst voorzichtig en secuur.Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt.


Werk jij binnenkort in ons warehouse?

Je bent een enthousiaste collega die graag in teamverband werkt maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent betrokken, werkt proactief en woont in de regio van Rijssen. Verder verwachten we:

  • Je fysieke conditie is goed genoeg voor het laad en los werk
  • Betrouwbaarheid / loyaal
  • Nauwkeurigheid


Wil jij deze baan?

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan direct! Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke, dit kan op 0548-538696 of 06-15484657. Wij horen graag van je!