Logistiek Medewerker Retouren

Functieomschrijving

Ben jij een echte aanpakker? En fulltime beschikbaar voor een verantwoordelijke baan in een enthousiast team? Dan pak je deze uitdaging ongetwijfeld graag aan!


Wat je doet

Als logistiek medewerker retouren heb je een zeer belangrijke rol in onze organisatie. Wanneer onze chauffeurs terugkomen van hun distributierit zorg jij er voor dat alle goederen die retour zijn gekomen, worden gelost in ons warehouse. De chauffeur helpt je hierbij. Vervolgens zorg jij er voor dat op alle goederen een barcodelabel komt en dat de goederen op de juiste locaties in ons warehouse worden weggezet. Indien nodig verpak je de goederen zodat ze niet kunnen beschadigen in ons warehouse.

Omdat we werken met hoogwaardige consumentengoederen, doe je je werk voorzichtig en secuur. Een double check is essentieel en suggesties om het nog beter te doen zijn welkom. Het woord ‘secuur’ is ook van toepassing op jouw werkomgeving. Die ziet er vanzelfsprekend altijd piekfijn uit.


Wanneer?

Als retouren-medewerker werk je van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 22.00 uur.


Aanpakken maar!

We bieden je een zelfstandige baan, met verantwoordelijkheid en uitdaging. Een werkomgeving met prima geautomatiseerde systemen. Je mag rekenen op een goede salariëring conform de cao Beroepsgoederenvervoer en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Brinks is een familiebedrijf met een goede informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging. En… we sluiten de werkweek altijd gezellig met elkaar af.

Je werkt in een enthousiast en betrokken team, dat graag een stap extra zet voor onze klanten. Wil je jezelf verder ontplooien naar een leidinggevende functie? Zie je hoe het (nog) beter kan? Graag! We bieden je volop mogelijkheden.

Vereisten

Wat wij van je vragen

Je fysieke conditie is goed genoeg voor het laad- en loswerk. Je kunt goed overweg met een computer. Je werkt zowel graag in teamverband als zelfstandig. Je bent collegiaal, werkt proactief en woont in de regio van Rijssen.


Wat zeggen je vrienden over je?

  • betrouwbaar / loyaal
  • nauwkeurig
  • aanpakker
  • betrokken
  • enthousiast en op-en-top gemotiveerd; een echte doorzetter!
  • verklaring omtrent gedrag