Logistiek medewerker retouren

Functieomschrijving

Ben jij een echte aanpakker? En fulltime beschikbaar voor een verantwoordelijke baan in een enthousiast team? Dan pak je deze uitdaging ongetwijfeld graag aan!


#debrinksfamilie

Brinks is een snel groeiend en stabiel familiebedrijf dat al bijna 160 jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in leveringen binnen de particuliere markt en bezitten een modern wagenpark (met eigen garage) en een warehouse van 30.000 m2. Met meer dan 260 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service!


Redenen om bij ons te komen werken

Werken bij ons betekent dat je terecht komt in een dynamische en ambitieuze werkomgeving met goede geautomatiseerde systemen. Wat je nog meer van ons kunt verwachten?

  • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer
  • Goede pensioenregeling
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
  • Actieve personeelsvereniging met allerlei leuke activiteiten
  • Elke week vers fruit


Wat ga je doen

Als logistiek medewerker retouren heb je een zeer belangrijke rol in onze organisatie. Wanneer onze chauffeurs terugkomen van hun distributierit zorg jij er voor dat alle goederen die retour zijn gekomen, worden gelost in ons warehouse. De chauffeur helpt je hierbij. Vervolgens zorg jij er voor dat op alle goederen een barcodelabel komt en dat de goederen op de juiste locaties in ons warehouse worden weggezet. Indien nodig verpak je de goederen zodat ze niet kunnen beschadigen in ons warehouse. Omdat we werken met hoogwaardige consumentengoederen, doe je je werk voorzichtig en secuur. Een double check is essentieel en suggesties om het nog beter te doen zijn welkom. Het woord ‘secuur’ is ook van toepassing op jouw werkomgeving. Die ziet er vanzelfsprekend altijd piekfijn uit.


Als retouren-medewerker werk je elke week van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 22.00 uur. Is dit voor jou niet elke week mogelijk dan werk je ene week van 13.00 tot 22.00 uur en de andere week van 07.00 tot 16.00 uur.

Functievereisten

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op deze website zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt: https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews


Jouw skills

Je fysieke conditie is goed genoeg voor het laad- en loswerk. Je kunt goed overweg met een computer. Je werkt zowel graag in teamverband als zelfstandig. Je bent collegiaal en woont in de regio van Rijssen. Verder vragen wij:

  • Betrouwbaar
  • Nauwkeurig
  • Aanpakker


Wil jij deze baan?

Laat het ons weten! Solliciteren is heel eenvoudig. Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke op 0548-538696. Wij horen graag van je.