Logistiek Medewerker

Functieomschrijving

Ben jij een echte aanpakker? En fulltime beschikbaar voor een leuke baan in een enthousiast team? Dan pak je deze uitdaging ongetwijfeld graag aan!

 

Wat je doet

Als logistiek medewerker werk je in verschillende diensten. In de dagdienst los je samen met je collega’s meubilair/keukens van onze leveranciers. Je controleert alles op kwaliteit en kwantiteit. Vervolgens registreer je met een handscanner. Je zorgt dat de meubels/keukens verzendklaar staan. In de avonddienst laad je de meubeldistributiewagens voor de volgende dag. Deze meubelen zijn bestemd voor het midden- en hoog segment. Je zorgt voor een keurige verpakking en laadt de goederen zeer specifiek, dus waar nodig met dekens, hoezen en andere beschermmaterialen. Dat doe je uiterst voorzichtig en secuur. Een double check is essentieel en suggesties om het nog beter te doen zijn welkom. Het woord ‘secuur’ is ook van toepassing op jouw werkomgeving. Die ziet er vanzelfsprekend altijd netjes uit.


Wanneer?

Als fulltime logistiek medewerker werk je in ‘verschoven tijden’.  Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag (af en toe op zaterdag). 


Wat bieden wij

We bieden je een zelfstandige baan, met verantwoordelijkheid en uitdaging. Een werkomgeving met prima geautomatiseerde systemen. Je mag rekenen op een goede salariëring conform de cao Beroepsgoederenvervoer en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Brinks is een familiebedrijf met een goede informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging. En… we sluiten de werkweek altijd gezellig met elkaar af. Zijn we wederzijds tevreden over jouw werk? Dan is er perspectief op een vast contract! Je werkt in een enthousiast en betrokken team, dat graag een stap extra zet voor onze klanten. Wil je jezelf verder ontplooien naar een leidinggevende functie? Zie je hoe het (nog) beter kan? Graag! We bieden je volop mogelijkheden.
 

Vereisten

Wat wij van je vragen

Je fysieke conditie is goed genoeg voor het laad- en loswerk. Je werkt zowel graag in teamverband als zelfstandig. Je bent collegiaal, werkt proactief en woont in de regio van Rijssen. Wanneer je bij ons komt werken vragen wij altijd om een Verklaring omtrent gedrag (VOG). 

 

Wat zeggen je vrienden over je?

  • betrouwbaar / loyaal
  • nauwkeurig
  • aanpakker
  • betrokken
  • enthousiast