Meubel monteur / bezorger

Functieomschrijving

Ben jij handig en ga je een uitdaging niet uit de weg? Zorg jij er graag voor dat alles, letterlijk en figuurlijk, op zijn pootjes terecht komt? Spreekt de meubel en keukenlogistiek jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat je gaat doen

Samen met een collega ga je als team op pad om meubels af te leveren bij particuliere en zakelijke klanten. Vervolgens monteer je dit meubilair zonder enige moeite. Je bent namelijk een vakman met twee rechterhanden en je maakt onze klanten graag blij met het resultaat. Aan het einde van elke dag zorgen jullie er samen voor dat de (vracht)auto netjes wordt achtergelaten voor de volgende dag.

 

Never a boring day

Geen dag is hetzelfde. Jij bent het visitekaartje van Brinks én dat van onze klanten. Je monteert meubels, zorgt voor het ‘inhuizen’ van meubilair (zowel standaard als maatwerk) en verricht diverse ondersteunende werkzaamheden. Voor deze ‘fullservicediensten’ kom je voornamelijk bij particulieren over de vloer. Daarnaast kom je ook bij o.a. projectinrichters, zorginstellingen, hotels, scholen en kantoren op verschillende locaties in Nederland.

Vereisten

Ben jij dit?

Je maakt graag mensen blij, bent klantvriendelijk en behulpzaam. Vroeg uit bed gaan is voor jou geen enkel probleem. Jouw instelling is flexibel, ook ten aanzien van de werktijden. Je hebt technisch inzicht en bent een echte aanpakker met spierballen. Daarnaast vinden wij het volgende belangrijk:

  • Aantoonbare ervaring in verhuis-/meubelbranche is een must (bijvoorbeeld als meubelmaker, interieurbouwer of timmerman)
  • Creatief
  • Representatieve uitstraling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Rijbewijs B (C is een pré)
  • Woonachtig in een straal van 20 km rondom Rijssen

 

Wat bieden wij

Een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Het aantal werkuren stemmen wij graag af naar jouw voorkeur. Je ontvangt een mooi salaris conform de cao Beroepsgoederenvervoer en mag rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een extra netto vergoeding omdat je hele dag onderweg bent. Brinks is een stabiel familiebedrijf met een goede informele werksfeer, een actieve personeelsvereniging en een gezellige afsluiting van de werkweek. Je werkt in een enthousiast en betrokken team, dat graag een stap extra zet voor onze klanten.

 

Wil je graag verder doorgroeien? We bieden volop mogelijkheden voor interne en externe opleidingen. Heb jij de ambitie om jouw C rijbewijs te halen? Wij kijken graag met je mee!