Meubelbezorger / koerier (B rijbewijs)

Functieomschrijving

Ga je graag op pad? En zoek je een leuke, afwisselende (bij)baan of heb je momenteel een tussenjaar? Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij een meubelbezorger voor minstens twee dagen per week.


#debrinksfamilie

Brinks is een snel groeiend en stabiel familiebedrijf dat al bijna 160 jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in leveringen binnen de particuliere markt en bezitten een modern wagenpark (met eigen garage) en een warehouse van 30.000 m2. Met meer dan 260 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service!


Redenen om bij ons te komen werken

Je mag rekenen op een leuke, afwisselende baan met veel ruimte voor eigen initiatief. Wat je nog meer kunt verwachten van Brinks als werkgever?

  • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring tussen €1877,- en €2569,- bruto per maand (dat is tussen €10,81 en €14,77 per uur)
  • Een maandelijkse netto verblijfvergoeding omdat je onderweg bent (Tussen €0,65 en €2.98 netto per uur! Overnachten? Dan ontvang je ook extra vergoeding)
  • Een enthousiast en betrokken team
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Mogelijkheid om veel uren te maken
  • Doorgroeimogelijkheden tot C/E chauffeur


Wat ga je doen

Als meubelbezorger bij Brinks Transport bezorg je met een bus meubelen door heel Nederland en België. Je levert de goederen netjes af bij onze klanten. Indien nodig doe je ook kleine montages. Klantgerichtheid is jouw tweede natuur en je bied de klanten dan ook graag een goede service. Je maakt met jouw meubelbezorging elke dag klanten echt blij. Men ziet naar je uit. En de fooi mag je zelf houden.

Functievereisten

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt.


Rijd jij binnenkort rond in één van onze bussen?

Je werkt voor meubelwinkels in het midden- en hoogsegment waarbij jij het verlengstuk én het visitekaartje bent van deze organisaties. Daarom zie je er vanzelfsprekend netjes en verzorgd uit en ben je vriendelijk en correct naar de klanten. Wat wij verder van je verwachten is:

  • Rijbewijs B en aantoonbare rijervaring
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  • In de zomermaanden werk je ten minste twee zaterdagen per maand
  • Een goed humeur, je vindt het leuk om bij klanten op bezoek te gaan en bent vriendelijk en behulpzaam


Wil jij deze baan?

Is deze uitdaging wat voor jou? Solliciteer dan direct! Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke, dit kan op 0548-538696 of 06-15484657. Wij horen graag van je!