Meubelmonteur

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe meubelmonteur die met plezier zorgt dat bij onze klanten alles letterlijk en figuurlijk op zijn pootjes terechtkomt? Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij een meubelmonteur voor 4 a 5 dagen per week. 

Eigenlijk zijn we op zoek naar handige Harry’s. Die graag samen met hun collega(’s) vroeg op pad gaan en de handen uit de mouwen steken om bij onze klanten de bestelde meubels monteren. Zie jij jezelf al rijden in een van onze goed uitgeruste bussen/vrachtwagens? 


Jouw werkdag

Samen met een collega ga je de weg op om meubels af te leveren bij onze klanten. Dat kunnen bankstellen en fauteuils zijn, maar ook een 3-deurslinnenkast of bijvoorbeeld een elektrische box-spring. Je bent een vakman die jouw klanten graag blij maakt met een perfect resultaat. Jij gaat niet weg voordat alles staat of hangt! Uiteraard laat je de boel ook netjes achter. Aan het einde van elke werkdag zorgen jullie er samen voor dat de (vracht)auto netjes opgeruimd is voor de volgende klus.

De bedrijven waarvoor we rijden zijn de gerenommeerde (tuin) meubelwinkels. De meeste klanten waar je naar toe gaat, zijn particulieren. Daarnaast kom je inhuizen/monteren bij projectinrichters, hotels, scholen en kantoren op verschillende locaties in Nederland. Doordat wij voor verschillende bedrijven rijden is geen dag is hetzelfde!


Wat bieden wij?

In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde. Je kunt zelf aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat: 3 of 5 werkdagen per week. Wat kun je nog meer verwachten van Brinks als werkgever?

  • Een goed salaris volgens cao Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring, kwaliteiten en opleiding/rijbewijzen tussen € 1966,- en € 2764,- bruto per maand (dat is tussen de €11,- en €15,50 per uur)
  • Een maandelijkse netto verblijfvergoeding omdat je onderweg bent
  • Overuren worden 130% uitbetaald
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen


Ben je nog lang niet uitgeleerd en wil je je blijven ontwikkelen? Bij ons zijn volop mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld de opleiding tot meubelmonteur volgen of je rijbewijs C halen.


Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op deze website zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt: https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe handige Harry?

Voor de goede orde; over de naam Harry beschikken is geen harde eis. Wel vragen we van onze nieuwe meubelmonteur/bezorger:

  • Aantoonbare ervaring in de verhuis- of meubelbranche (bijvoorbeeld als meubelmaker, interieurbouwer of timmerman)
  • Woonachtig in een straal van 30 km rondom Rijssen (zoals Almelo, Enter, Hengelo, Holten, Nijverdal, Wierden)
  • Rijbewijs B of C

Daarnaast is vroeg uit bed gaan voor jou geen enkel probleem. Jouw humeur is er niet minder om! Je bent een behulpzame collega en gaat respectvol en plezierig om met de klant. Je bent een echte aanpakker met technisch inzicht. Je ziet het werk liggen en bent creatief in het vinden van de juiste oplossing. Jij weet pas van ophouden als de klant tevreden is!


Wil jij deze baan?

Laat het ons weten! Solliciteren is heel eenvoudig. Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke op 0548-538696. Wij horen graag van je.