Open sollicitatie

Functieomschrijving

Heb je je oog laten vallen op Brinks Transport als potentiële werkgever? En staat jouw ideale vacature er niet tussen? Geen probleem, wij ontvangen graag een spontane open sollicitatie! We zullen vervolgens onderzoeken welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen ons bedrijf.


Er zijn verschillende functies mogelijk bij ons:

• Brinks chauffeur (B/C/CE)

Je bezorgt goederen bij - hoofdzakelijk - particulieren. Van (tuin)meubels tot badkamers en van keukens tot bedden. We bieden graag meerwaarde aan onze klanten. Dit doe je door bijvoorbeeld de goederen uit te pakken, te plaatsen of te monteren en door net dat stapje extra te zetten. Deze service voel jij haarfijn aan. Vind je het leuk om ook te monteren, dan krijg je een bijrijder mee. Ga je liever alleen op pad? Dan kan dat ook. Elke dag is anders en dat maakt deze functie zo afwisselend!


• Brinks monteur / bijrijder

Samen met een collega ga je de weg op om meubels af te leveren bij onze klanten. Dat kunnen bankstellen en fauteuils zijn, maar ook een 3-deurslinnenkast of bijvoorbeeld een elektrische box-spring. Je bent een vakman die jouw klanten graag blij maakt met een perfect resultaat. Jij gaat niet weg voordat alles staat of hangt! Uiteraard laat je de boel ook netjes achter. Aan het einde van elke werkdag zorgen jullie er samen voor dat de (vracht)auto netjes opgeruimd is voor de volgende klus.

De bedrijven waarvoor we rijden zijn de gerenommeerde (tuin) meubelwinkels. De meeste klanten waar je naar toe gaat, zijn particulieren. Daarnaast kom je inhuizen/monteren bij projectinrichters, hotels, scholen en kantoren op verschillende locaties in Nederland. Doordat wij voor verschillende bedrijven rijden is geen dag is hetzelfde!


• Brinks logistiek

Als logistiek medewerker werk je in verschillende diensten. In de dagdienst los je samen met je collega’s meubilair/keukens van onze leveranciers. Je controleert alles op kwaliteit en kwantiteit. Vervolgens registreer je met een handscanner. Je zorgt dat de meubels/keukens verzendklaar staan. In de avonddienst laad je de meubeldistributiewagens voor de volgende dag. Deze meubelen zijn bestemd voor het midden- en hoog segment. Je zorgt voor een keurige verpakking en laadt de goederen zeer specifiek, dus waar nodig met dekens, hoezen en andere beschermmaterialen. Dat doe je uiterst voorzichtig en secuur. Een double check is essentieel en suggesties om het nog beter te doen zijn welkom. Het woord ‘secuur’ is ook van toepassing op jouw werkomgeving. Die ziet er vanzelfsprekend altijd netjes uit.

Functievereisten

Wat wij bieden?

Je werkt bij een stabiel familiebedrijf - dat al sinds 1862 bestaat - met mooi rijdend en verzorgd materieel. Brinks is een flexibele werkgever, we denken graag mee met onze medewerkers. Niet alleen over je takenpakket, maar ook over de urenindeling. Je kunt daarom zelf aangeven waar jouw voorkeur naar uit gaat: fulltime of parttime.


Wat kun je nog meer verwachten?

  • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer
  • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen
  • Jaarlijkse code 95-trainingsdag (deze plannen we in overleg voor je in)
  • Kans op een vaste aanstelling


Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews vind je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt.


Wil jij graag bij ons werken?

Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke. Dit kan op 0548-538696 of 06-15484657.