Skip to content

Open sollicitatie

Functieomschrijving

Heb je je oog laten vallen op Brinks Transport als potentiële werkgever? En staat jouw ideale vacature er niet tussen? Geen probleem, wij ontvangen graag een spontane open sollicitatie! We zullen vervolgens onderzoeken welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen ons bedrijf.


Er zijn verschillende functies mogelijk bij ons:

• Brinks chauffeur (B/C/CE)

Je bezorgt goederen bij - hoofdzakelijk - particulieren. Van (tuin)meubels tot badkamers en van keukens tot bedden. We bieden graag meerwaarde aan onze klanten. Dit doe je door bijvoorbeeld de goederen uit te pakken, te plaatsen of te monteren en door net dat stapje extra te zetten. Vind je het leuk om ook te monteren, dan krijg je een bijrijder mee. Ga je liever alleen op pad? Dan kan dat ook. Elke dag is anders en dat maakt deze functie zo afwisselend!


• Brinks bijrijder/monteur

Als bijrijder ben je dagelijks onderweg met een chauffeur in een vrachtwagen of busje. Jullie rijden door heel Nederland en elke dag heb je een andere route. Je voert kleine meubelmontages uit bij klanten en levert onder andere keukens netjes af. Daarbij controleer je de verschillende onderdelen, check je of alles compleet is en of er geen beschadigingen zijn. Je bent het visitekaartje van Brinks Transport én van onze opdrachtgevers, goede service staat voorop! 

Klik hier voor een korte impressie van jouw werkdag als bezorger / bijrijder bij Brinks!


• Brinks logistiek

Binnen ons warehouse hebben wij twee verschillende diensten (dag en avond). In de dagdienst los je samen met je collega’s meubilair en keukens van onze leveranciers. Je controleert alles op kwaliteit en kwantiteit. Vervolgens registreer je met een handscanner. Je zorgt dat de meubels en keukens verzendklaar staan. In de avonddienst laad je de meubeldistributiewagens voor de volgende dag. Je zorgt voor een keurige verpakking en laadt de goederen zeer specifiek, dus waar nodig met dekens, hoezen en andere beschermmaterialen.

Vereisten

Wat wij bieden?

Je werkt bij een stabiel familiebedrijf - dat al sinds 1862 bestaat - met mooi rijdend en verzorgd materieel. Brinks is een flexibele werkgever, we denken graag mee met onze medewerkers. Niet alleen over je takenpakket, maar ook over de urenindeling. Je kunt daarom zelf aangeven waar jouw voorkeur naar uit gaat: fulltime of parttime. Daarnaast werk je met een hecht team van gezellige collega's. We hebben een actieve personeelsvereniging die er voor zorgt dat het werken wordt afgewisseld met de leukste teamuitjes.


Wat kun je nog meer verwachten?

  • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer
  • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen
  • Jaarlijkse code 95-trainingsdag (deze plannen we in overleg voor je in)
  • Je bepaalt zelf hoeveel dagen per week je werkt (minimaal 2), ook leuk dus voor naast je studie
  • Gezellige weekafsluiting met collega's in de kantine
  • Kans op een vaste aanstelling


Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews vind je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt.


Wil jij graag bij ons werken?

Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke. Dit kan op 0548-538696 of 06-15484657.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar