Rangeer-/Pendelchauffeur

Functieomschrijving

Steek jij graag je handen uit de mouwen? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij een fulltime rangeer-/pendelchauffeur met wisselende werktijden.


Jouw werkdag

Als rangeerchauffeur vervul je een cruciale rol in het logistieke proces. Je draagt zorg voor het wisselen van laadbakken in en rondom ons warehouse en bij verschillende opdrachtgevers in de regio. In samenwerking met de planning zorg je er voor dat alle vrachtwagens met de juiste bakken/trailers vertrekken. Weet jij als geen ander hoe belangrijk het is, dat het logistieke proces goed loopt? Dan zoeken wij jou!

Als rangeerchauffeur werk je van maandag tot en met vrijdag, waarbij de ene week overdag en de andere week in de avond. Er zijn dagdiensten (gemiddeld van 07.00 t/m 18.00 uur) en avonddiensten (gemiddeld van 16.00 tot 01.00 uur), wat jij misschien perfect kan combineren met jouw thuissituatie?


Wat bieden wij

Wij bieden je een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid. Je komt terecht bij een stabiel familie bedrijf met mooi rijdend en verzorgd materieel. Wat je nog meer kunt verwachten van Brinks als werkgever?

  • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer afhankelijk van ervaring, kwaliteiten en opleiding/rijbewijzen tussen €1983,- en €2671,- bruto per maand (dat is tussen de €11,40 en €15,36 per uur)
  • Overuren worden 130% uitbetaald
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen

Brinks is een familiebedrijf met een goede informele werksfeer en een actieve personeelsvereniging.

Functievereisten

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op deze website zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt: https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews


Wat moet je in huis hebben?

Je bent in het bezit van de nodige stuurmanskunsten. Daarnaast ben je handig in het wisselen van bakken/(schamel)aanhangers of je bent bereid dit te leren. Je bent flexibel, ook als het gaat over de werktijden. Af en toe beschikbaar op zaterdag. Verder vragen wij:

  • Rijbewijs CE, code 95 en bestuurderskaart
  • Een goede fysieke conditie
  • Woonachtig in een straal van 30 km rondom Rijssen
  • Je neemt graag initiatief en bent een echte aanpakker


Wil jij deze baan?

Laat het ons weten! Solliciteren is heel eenvoudig. Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke op 0548-538696. Wij horen graag van je!