Transport facturatie specialist (32 - 40 uur)

Functieomschrijving

Ben jij een proactieve cijferaar die het grotere geheel doorziet? Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij per direct een transport facturatie specialist.


#debrinksfamilie

Bij Brinks zijn we gespecialiseerd in leveringen binnen de particuliere markt. Wij bezitten een modern wagenpark van ruim 80 eenheden (met eigen garage) en een warehouse van 30.000 m2. Met meer dan 260 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service! Jij werkt in jouw rol als facturatie specialist in een klein enthousiast team. Waarom kies jij voor Brinks?

 • Brinks is een snel groeiend, stabiel familiebedrijf (sinds 1862) met een open cultuur en korte lijnen
 • Er heerst een goede sfeer en een echt ‘wij-gevoel’
 • Successen worden gevierd, dus gezellig de week met een biertje afsluiten hoort er dan ook helemaal bij


Redenen om bij ons te komen werken

Bij ons tref je een prettige werkomgeving, waarin je op een comfortabele manier aan de slag kunt. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en onze mensen zijn oprecht betrokken bij hun werk én bij elkaar. Daar zijn we trots op! Daarom investeren we ook graag in jou. Wat je nog meer kunt verwachten van Brinks als werkgever?

 • Goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer
 • Vooruitzicht op een vast contract
 • Goede pensioenregeling 
 • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen
 • Informele werksfeer
 • Elke week vers fruit voor iedereen


Wat ga je doen

Hoezo administratie saai? Op de financiële afdeling van Brinks Transport is geen dag hetzelfde! Alle gereden ritten en uitgevoerde logistieke diensten worden op deze afdeling compleet verwerkt. Het administratieve team verleent tevens uitgebreide diensten voor de rest van de organisatie. Zo ben je bijvoorbeeld bezig met het samenstellen van overzichten en het tariferen en factureren van logistieke werkzaamheden. Inzicht in planning, uitvoer en tarieven speelt daarbij een belangrijke rol. Deze veelzijdigheid maakt het werken op de afdeling zo boeiend!

Wij zoeken een enthousiaste medewerker die samen met de collega’s van de afdeling administratie dit gehele proces tot in de puntjes verzorgt en optimaliseert. Je werkt graag samen en weet op de juiste wijze te communiceren met de andere afdelingen. Binnen de afdeling administratie is iedereen allround inzetbaar. Samen zetten we ons in om de continuïteit te waarborgen.

Functievereisten

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt.


Ben jij dit?

We zoeken een gedreven collega die – vanzelfsprekend – heel nauwkeurig kan werken. Je neemt initiatief als je ziet hoe processen of werkzaamheden nog beter geoptimaliseerd kunnen worden. Je bent iemand die details wil weten en graag nog eens een extra check doet: meten is immers weten. Verder vragen wij:

 • Minimaal een mbo4-opleiding (bijvoorbeeld Manager Transport & Logistiek of Bedrijfsadministratie)
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Werkervaring in de logistieke of administratieve sector is een pré
 • Woonachtig in de omgeving van ons vestigingsadres Rijssen


Werktijden

Het betreft een fulltime baan (32 tot 40 uur per week) waarbij er de mogelijkheid is tot 4 dagen werken. Je werkt van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren en bent flexibel beschikbaar.


Wil jij deze baan?

Laat het ons weten! Solliciteren is heel eenvoudig. Klik op onderstaande button en laat je gegevens achter. Heb je nog vragen? Bel met Carolien/Tineke op 0548-538696 of 06-15484657. Wij horen graag van je.


Deze vacature is gepubliceerd op 16 juni 2022 en reageren kan tot en met 30 juni 2022.