Verhuizer

Functieomschrijving

We zoeken mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Die houden van afwisselend werk binnen een team met leuke collega’s. Met een vaste baan en een fijn salaris. Zorg jij er graag voor dat alles – letterlijk en figuurlijk – op zijn pootjes terecht komt? Dan zitten we op jou te wachten!

 

Verhuizen is mensenwerk.

Het is belangrijk om de waarde van spullen goed in te schatten en daarmee om te gaan. Bedenk bijvoorbeeld goed dat die stoel van 10 euro, van zeer emotionele waarde zijn omdat deze van oma is geweest! Je kunt daarom goed omgaan met mensen, bent communicatief vaardig en lichamelijk fit. En óók een beetje handig: want je houdt je onder andere bezig met techniek zoals de TV en stereo aansluiten, de piano waterpas zetten en op de juiste wijze meubilair en spullen (de)monteren.

 

Elke dag is anders

Iedere verhuizer zal je vertellen dat de afwisseling één van de leukste onderdelen is van hun baan. Iedere dag een ander huis, andere mensen en toch gaat alles volgens een werkbare planning. Maar de klus moet natuurlijk wel af. En dat voelt ook goed aan het eind van de dag. Met je collega’s vorm je een team. Je lacht met elkaar, sjouwt met elkaar, rijdt van deur tot deur met elkaar. Kortom: je bent er ook voor elkaar. 

 

Join jij ons team?

Dan heb je binnenkort een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Je ontvangt een mooi salaris conform de cao Beroepsgoederenvervoer en mag rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een extra netto vergoeding omdat je de hele dag onderweg bent. Brinks is een familiebedrijf met een goede informele werksfeer, een actieve personeelsvereniging en een gezellige afsluiting van de werkweek. Je werkt in een enthousiast en betrokken team, dat graag een stap extra zet voor onze klanten. Wil je jezelf verder ontplooien? Signaleer jij hoe het (nog) beter kan? Graag! We bieden je volop mogelijkheden.

Vereisten

Wat wij van je vragen

Je hebt geen negen-tot-vijfmentaliteit. Je bent klantvriendelijk, neemt initiatieven en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Jouw instelling is flexibel, ook ten aanzien van de werktijden. Je hebt technisch inzicht en bent een echte aanpakker.

 

Verder vinden we de volgende zaken belangrijk

  • opleiding inboedelverhuizer of aantoonbare ervaring in verhuis-/meubelbranche is een must (bijvoorbeeld als meubelmaker, interieurbouwer of timmerman)
  • creatief
  • representatieve uitstraling
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • rijbewijs B (C/E is een pre)
  • VCA is een pre
  • woonachtig in een straal van 20 km rondom Rijssen
  • verklaring omtrent gedrag 

 

Het vak nog leren?

Heb jij nog niet de opleiding of de ervaring? Wij bieden hiervoor ook alle mogelijkheden. Intern, maar ook extern met de erkende opleiding 'inboedelverhuizer'.