Verhuizer

Functieomschrijving

Steek jij graag je handen uit je mouwen om ervoor te zorgen dat bij onze klanten alles op zijn pootjes terechtkomt?

Bij Brinks Transport in Rijssen zoeken wij een verhuizer voor 4 tot 5 dagen per week. We zijn op zoek naar echte aanpakkers, die graag samen met collega’s de klus klaren. Voor elkaar met elkaar! Wij zorgen voor een goede planning en voorbereiding. Zorg jij met je collega’s dat de rest voor elkaar komt?


Verhuizen is mensenwerk

Bij het verhuizen van andermans spullen is het belangrijk om de waarde van deze spullen goed in te schatten en daar zorgvuldig mee om te gaan. Die stoel die nog geen 10 euro opbrengt, kan van onschatbare emotionele waarde zijn omdat deze van oma is geweest. Dat weet jij als geen ander in te schatten.


Jouw werkdag

Iedere verhuizer zal je vertellen dat de afwisseling een van de leukste onderdelen is van zijn baan. Iedere dag een ander huis, andere mensen en toch gaat alles volgens een werkbare planning. Maar de klus moet natuurlijk wel af. En dat voelt goed aan het eind van de dag. Met je collega’s vorm je een team. Je lacht met elkaar, sjouwt met elkaar, rijdt samen van deur tot deur. Kortom: je bent er ook voor elkaar.


Wat bieden wij?

In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde. Je kunt zelf aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat: 4 of 5 werkdagen per week. Wat kun je nog meer verwachten van Brinks als werkgever?

  • Salaris volgens cao Beroepsgoederenvervoer, afhankelijk van ervaring, kwaliteiten en opleiding/rijbewijzen tussen € 1900,- en € 2670,- bruto per maand (dat is tussen de €11,- en €15,- per uur)
  • Een maandelijkse netto verblijfsvergoeding omdat je overdag onderweg bent
  • Overuren worden 130% uitbetaald
  • Kans op een vaste aanstelling
  • Budget voor persoonlijke ontwikkelingen
  • Gezellige afsluiting van de werkweek in onze sfeervolle kantine

Wil je jezelf verder ontplooien? Signaleer jij hoe het (nog) beter kan? Graag! Bij ons heb je volop mogelijkheden.


Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op deze website zie je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt: https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews

Functievereisten

Ben jij onze nieuwe verhuizer?

Wat we van onze nieuwe collega vragen? Je bent een behulpzame collega en gaat respectvol en plezierig om met de klant. Je bent gemakkelijk in de omgang, positief ingesteld en lichamelijk fit. En óók een beetje handig. Je bent namelijk ook bezig met het aansluiten van de TV en stereo, het waterpas zetten van de piano en op de juiste wijze meubilair en spullen (de)monteren. Je bent pas klaar als alles staat, dus jij vindt het ook prima om eens langer door te werken. Daarnaast ben je woonachtig in een straal van 30 km rondom Rijssen ( (zoals Almelo, Enter, Hengelo, Holten, Nijverdal, Wierden) en in bezit van rijbewijs B.


Het vak nog leren?

Heb jij nog niet de opleiding of de ervaring? Wij bieden hiervoor ook alle mogelijkheden. Intern, maar ook extern met de erkende opleiding 'inboedelverhuizer'.


Wil jij deze baan?

Laat het ons weten! Solliciteren is heel eenvoudig. Klik op onderstaande button of bel met Carolien/Tineke op 0548-538696. Wij horen graag van je.