Overslaan naar content

Ervaringen

Als warehouse voorman ben ik voornamelijk bezig met het aansturen van alle medewerkers en het regelen van diverse randzaken in ons warehouse.

Het leuke aan het werken bij Brinks vind ik toch wel de diversiteit. Dit komt door de verschillende afdelingen binnen ons warehouse. In de ploegendienst voer je daarnaast andere werkzaamheden uit dan dat je tijdens een dagdienst mee bezig bent. Dat zorgt voor afwisseling!

Er heerst in ons team een leuke werksfeer waarin je zeker een grapje kunt maken. Maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden!

STEFANO Warehouse voorman

Bij Brinks ben ik begonnen als bezorger. Vervolgens heb ik de kans gekregen om door te groeien naar vrachtwagenchauffeur. Die kans heb ik met beide handen aangepakt en ik ben dan nu ook bezig met de opleiding om mijn C rijbewijs te halen.

Ik rijd door heel Nederland en de klanten zijn blij wanneer ik hun goederen kom leveren. Dat zorgt ervoor dat ik zelf ook enthousiast op pad ga. Hierdoor geniet ik extra van het werken bij Brinks!

HENK JAN Bezorger

Tijdens mijn stage ben ik bezig geweest met het importeren/verwerken van orders, diverse baliewerkzaamheden, beantwoorden van inkomende telefoontjes en het dagelijks verwerken van de pakbonnen administratie.

Door alle werkzaamheden ben ik veel te weten gekomen over het logistieke proces. Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Brinks en blijf naast mijn studie werken op het warehouse kantoor!

ELLEN Stagiaire Specialist Transport & Logistiek

Via een kennis ben ik bijna 8 jaar geleden terecht gekomen bij Brinks. Het werk hier doe ik nog steeds met veel plezier! Dagelijks rijd ik door heel Nederland en kom ik telkens weer bij andere klanten. Dat maakt het werken bij Brinks heel afwisselend en leuk! Via Brinks heb ik mijn CE rijbewijs gehaald.

TIM Chauffeur

Dagelijks ben ik bezig met de verschillende werkzaamheden binnen ons warehouse. Voorbeelden hiervan zijn: de ontvangst van goederen, het laden van auto's, het wegzetten van goederen, orderpicken en ga zo maar door.

Het leuke aan werken bij Brinks is toch wel de fijne sfeer op de werkvloer. Iedereen kan goed met elkaar en er is altijd ruimte voor een grapje!

KOEN BBL Logistiek Supervisor

Voordat ik bij Brinks kwam werken had ik het bedrijf al een tijdje op het oog. Alleen de geschikte functie stond er nog niet tussen. Vorig jaar kwam de perfecte functie voor mij online en daar heb ik meteen op gesolliciteerd.

Nu ben ik onderdeel van #debrinksfamilie met veel plezier! Als teamleider Customer Service vind ik het een fantastische uitdaging om samen met het team de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Bel je met een vraag? Samen met mijn collega's sta ik klaar om deze te beantwoorden!

JOLEIN Teamleider Customer Service