Overslaan naar content

Open sollicitatie

Overig

Functieomschrijving

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Brinks Transport maar zie je niet meteen de perfecte vacature voor jou? Geen zorgen! We verwelkomen graag spontane open sollicitaties. Laat ons weten waar jouw interesses en vaardigheden liggen. Wij zullen dan onderzoeken welke mogelijkheden er zijn binnen ons bedrijf die bij jou passen. We kijken uit naar jouw bericht!


Ontdek #debrinksfamilie

Bij Brinks zijn wij gespecialiseerd in leveringen binnen de particuliere markt. We bezitten een modern wagenpark met eigen garage en een warehouse van 30.000 m2. Met meer dan 200 collega’s staan wij samen garant voor het leveren van optimale service! Waarom voor Brinks kiezen?

 • Wij zijn een hecht familiebedrijf en doen het met- en voor elkaar;
 • Kies zelf hoeveel dagen per week je werkt;
 • We bieden je graag doorgroeimogelijkheden;
 • Wij hebben een actieve personeelsvereniging voor de leukste teamuitjes;
 • Successen worden bij ons gevierd. Dus die vrijdagmiddagborrel hoort er helemaal bij!


De voordelen voor jou op een rijtje

Wij bieden je leuk werk in een nog leuker team. Het gaat om een zelfstandige, uitdagende baan binnen een werkomgeving met prima geautomatiseerde systemen. Wat je nog meer van ons kunt verwachten?

 • Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer;
 • Overuren worden 130% uitbetaald;
 • Reiskostenvergoeding conform cao Beroepsgoederenvervoer;
 • Mogelijkheid om fulltime of parttime aan de slag te gaan;
 • Werken in een enthousiast team;
 • Vooruitzicht op een vast contract.

Vereisten


Ontdek hieronder meer over de verschillende functies die we aanbieden. Misschien vind je wel iets dat perfect bij jou past!


Chauffeur (B/C/CE)

In deze functie bezorg je alleen of samen met een bijrijder goederen bij particulieren. Van badkamers tot (tuin)meubelen. De klanten kijken naar jullie uit! Elke dag is anders en dat maakt deze functie zo afwisselend. Mocht je graag een meerdaagse rit willen doen, dan kan dat ook! Graag iets meer thuis? Werkdagen zijn in overleg af te stemmen, 3 tot 5 dagen in de week. Soms komt het voor dat er ritten op zaterdag gereden worden. Dit gebeurd aan de hand van een roulatierooster. De meeste zaterdagen kun je lekker van je weekend genieten.


Bijrijder/monteur (nationaal en internationaal)

Als bijrijder ben je dagelijks onderweg met een chauffeur in een vrachtwagen of busje. Samen lever je (tuin)meubelen en keukens door Nederland, België en Duitsland. Indien nodig monteer je meubelen voor onze klanten. Klantgerichtheid is jouw tweede natuur en je biedt de klanten dan ook graag een goede service. Omdat het werkgebied groot is, kan het voorkomen dat je meerdere dagen onderweg bent. Je verblijft dan in een door ons geregeld hotel. Dit gaat altijd in goed overleg. Je bent het visitekaartje van Brinks Transport én van onze opdrachtgevers, goede service staat voorop! Elke situatie, elk adres en elke klant is uniek!Logistiek/ Magazijnmedewerker

Je gaat binnen ons warehouse aan de slag in twee verschillende diensten (dag en avond). In de dagdienst los je samen met je collega’s meubilair en keukens van onze leveranciers. Je controleert alles op kwaliteit en kwantiteit. Vervolgens registreer je met een handscanner. Je zorgt ervoor dat de meubels en keukens verzendklaar staan. In de avonddienst laad je onze meubeldistributiewagens voor de volgende dag. Deze meubelen zijn bestemd voor het midden- en hoog segment. Je zorgt voor een keurige verpakking en laadt de goederen zeer specifiek, dus waar nodig met dekens, hoezen en andere beschermmaterialen. Dat doe je uiterst voorzichtig en secuur. Een double check is essentieel en suggesties om het nog beter te doen zijn welkom. Het woord ‘secuur’ is ook van toepassing op jouw werkomgeving. Die ziet er vanzelfsprekend altijd netjes uit.

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Op https://www.indeed.nl/cmp/Brinks-Transport-Rijssen-Bv-1/reviews vind je een aantal reviews van collega’s die bij ons werken of hebben gewerkt.Eenvoudig solliciteren

Heb jij interesse in een stageplaats of leerwerkplek? Laat je gegevens achter via de ''solliciteer'' button. Heb je nog vragen? Bel met Carolien/Tineke op 0548-538696 of 06-15484657. Wij horen graag van je.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar